Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Anasayfa

ETKİNLİKLER
  • 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

    Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5. Olağan Genel Kurulu, Dernekler Kanunu gereği ve dernek tüzüğünde belirtildiği üzere Mart 2024 ayı içerisinde yapılacaktır.
  • YOMRA'DA OYNADIK

    Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği "Şekspir'in Sucu Ne?" Oynumuzu Yomra ilçemizde oynadık.
  • YOMRA'DA OYNUYORUZ

    Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediyesi 2. Kitap Günleri programı kapsamında yapılacak etkinliklerde tiyatromuz "Şekspir'in Sucu Ne?" oynunu oynayacaktır.
  • TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik programlamaktadır. Bu etkinlikler çercevesinde Aralık 2023 ayı programında "Şekspir'in Suçu Ne?" oyunumuzu oynuyoruz.
  • 10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET

    Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat dalını bir sergide buluşturduğu 10. Ulusal Görsel Mizahi Yapıtlar Sergimizi 15-21 Nisan 2024 tarihleri arasında açılacaktır.
  • ŞEKSPİR'İN SUÇU NE OYUNUMUZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

    2023-2024 Sanat sezonunda Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği "Şekspir'in Suçu Ne?" Tek perde komedi oyunumuzu seyircilerimizin yoğun ilgisiyle oynamaya devam ediyoruz
  • TİYATROMUZUN OYUNCULARI ÖĞRETMEN FİLMİNDE ROL ALDILAR

    Gugulumdakiler Tiyatromuzun oyuncularından Şükrü Üçüncü, Serpil Dere, Kıvanç Dere çekimleri Trabzon'da yapılan "Öğretmen Filminde rol aldılar.
  • BAŞKANIMIZ ADNAN TAÇ'A SANAT ÖDÜLÜ

    Tabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği "2022 Yılının Başarılı Gazetecileri" Ödül töreni 8 Mayıs 2023 tarihinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı. Başkanımız Adnan Taç "Sanat Ödülü"nü aldı.
  • ŞEKSPİR'İN SUÇU NE 2. TİYATRO FESTİVALİNDE SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

    Tiyatromuz, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği tek perde komedi "Şekspir'in Suçu Ne?" oyunu ile tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
  • TRABZON TİYATROLAR BİRLİĞİ 2. TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Trabzon Tiyatrolar Birliği olarak 30 Nisan-07 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Tiyatro Festivalimizin hazırlıkları sürüyor.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Videolar
Tiyatro, Tanıtım ve Etkinlikler...


 

ELEKTRONİK OYUN KİTAPÇIKLARI

Lütfen, görüntülemek istediğiniz elektronik kitapçığın üzerine tıklayınız
 

ELEKTRONİK GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİ KATALOGLARI

Lütfen, görüntülemek istediğiniz elektronik kitapçığın üzerine tıklayınız
Mizahçı; En küçük çivilerle övülecek seçkin bir halkın kafalarındaki dolaplara bütün geçmiş zamanları asan kimsedir. (Ruabe)
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta