CASTING
 Eğitim  Lisans

SANAT KARİYERİ

Tiyatro

1983 Yılından bu güne amatör tiyatrolarda oyuncu olarak rol aldı. Mizah Sanatı Derneği (Mizahder) Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusudur. Bu tiyatroda; Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik, Bi sıkıntı Yok, Biz Bunu Çok Düşündük, 46'lıklar oyunlarında oynadı.

Sinema

Henüz vizyona girmemiş olan, yönetmenliğini Oğuz Çiçek’in yaptığı “Diğer Yol” isimli uzun metraj filmde, Yönetmenliğini Ahmet Sönmez’in yaptığı “Elveda Katya” Yönetmenlğini Adem Kılıç'ın yaptığı "Oflu Hoca'nın Şifresi", "Oflu Hoca'nın Şifresi-2" isimli uzun metraj filmde, Yönetmenliğini Levent Özenç’in yaptığı “Gan Davası” kısa filminde, dizi film olarak Nazlı Yarim filminde ve yakın tarihte Coca-Cola reklam filminde rol aldı.

Televizyon

Trabzon’ da yerel televizyonlarda Link Hattı, Haşlandım Ara Beni ve Röveşata isimli mizah-güldürü programlarında, Sezan Aksu'nun seslendirdiği, çayın tanıtımı reklam filminde rol aldı.

Radyo

TRT Trabzon radyosunda Günün Fıkrası isimli güldürü programında rol aldı.

Ödül

1987 Denizli Geleneksel Tiyatro Şenliği’ nde Oktay Arayıcı’ nın Rumuz Goncagül adlı oyundaki Refik Mayısoğlu karakteriyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Fotoğraf Albümü
\r\n