CASTING
 Eğitim  Lisans

SANAT KARİYERİ

Tiyatro

1983 Yılından bu güne amatör tiyatrolarda oyuncu olarak rol aldı. Amatör olarak başladığı tiyatro hayatı daha sonra Trabzon Devlet tiyatrosunda üç oyunda rol aldı. Mizah Sanatı Derneği (Mizahder) Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusudur. Bu tiyatroda; Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik, Bi sıkıntı Yok, Biz Bunu Çok Düşündük, 46'lıklar oyunlarında oynadı.

Sinema

"Moskova’nın Şifresi Temel", "Oflu Hoca'nın Şifresi", "Oflu Hoca'nın Şifresi-2" uzun metraj filminde ve yönetmenliğini Levent Özenç’in yaptığı “Gan Davası” kısa filminde rol aldı.

Televizyon

Yerel televizyonlardan TV 61 Televizyonunda “Link hattı”, “Haşlandım ara beni”, Akça TV de “Röveşata” isimli mizah-güldürü programları yazdı, Eski Sahne Topluluğu oyuncularıyla oynadı. Televizyon dizisi "Sevdaluk" da oyuncu olarak rol aldı.

Radyo

Trabzon’da yayın yapan Genç FM, Yıldız FM, 61 FM gibi yerel radyolara mizahi programlar yazdı ve oynadı. TRT Trabzon radyosunda Günün Fıkrası isimli programın fıkralarını yazdı ve amatör tiyatro sanatçılarıyla seslendirdi.

Seslendirme

Yerel radyo programlarında seslendirme yaptı.

Ödül

Karikatür sanatçısı olup karikatür alanında 12 ödül aldı.

Basın

Basında ilk karikatürü 1988 yılında Gırgır dergisinde yayınlandı. O tarihten itibaren birçok dergi ve gazetede Ulusal ve uluslar arası dergilerde karikatürleri ve mizahi yazıları yer aldı. 2004 yılından bu güne Trabzon’da günlük yayın hayatını sürdüren Kuzey Ekspres gazetesinde Günlük Mizah sayfası yapmakta olup sarı basın kartı sahibidir. “Gugulumdakiler” adıyla yayınlanmış bir fıkra kitabı bulunmaktadır.

Fotoğraf Albümü