CASTING
Eğitim  Ön Lisans

SANAT KARİYERİ

Sinema

Yapım ve yönetmenliğini yaptığı "Karikatürde Bir Ziya" isimli Belgesel filmi bulunmaktadır. Ayrıca; "Gözleri Anadoluyu Gören Adam Bedri Rahmi Eyüboğlu" Belgeselinin görüntü yönetmenliğini yaptı. Yönetmenliğini Tayfun Pirselimoğlu'nun yaptığı "Yol Kenarı" filminde rol aldı. Mizah Sanatı Derneği yapımı olan, Yönetmenliğini Levent Özenç'in yaptığı "Gan Davası" Kısa filmde rol aldı.

Televizyon

2000-2002 Yılları arasında Zigana TV'de haftalık canlı kültür ve sanat programı hazırladı ve sundu. "Benim İçin Üzülme" Televizyon dizisinin bir bölümünde rol aldı.

Tiyatro

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmenliğini yapmaktadır.

Basın

Sayfa Yönetmenliği

1988-2006 Yılları arasında yerel gazetelerde görsel yönetmen ve sayfa yönetmenliği yaptı. (1988-2002 Karadeniz Gazetesinde “Taka”, 2002-2006 Taka Gazetesinde “Dalga”, 2006-2008 İlkhaber Gazetesinde “Dalga” Mizah sayfalarını ve kültür sanat sayfalarını hazırladı.)

Köşe Yazarlığı

2002-2012 yılları arasında Bölge gazeteleri olan Taka, İlkhaber ve Günebakış Gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

Yayın

Trabzonlu çizerlerle birlikte “Isırgan Mizah Gazetesi”nin çıkarılmasına öncülük etti, editörlüğünü yaptı. Belgesel filmini yazırladığı "Karikatürde Bir Ziya" isimli biyografik araştırma kitabı ve "Bir Kalekapım Vardı" araştırma kitabı bulunmaktadır.

Karikatür

1 kişisel sergi açtı, 50’ye yakın ortak ve karma karikatür sergisine katıldı. Trabzon’da ulusal karikatür yarışmalarını başlatarak; 1993-2008 yılları arasında değişik kurumlarla 15 ulusal boyutlu karikatür yarışması düzenlenmesini sağladı.

Katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda eserleri sergilendi ve albümlere alındı. Bu yarışmalarda biri yurt dışında birincilik ödülü olmak üzere toplam 11 ödül aldı.

Kurumsal

Trabzon’da sanat derneklerinin bir araya toplanmasına öncülük ederek “Trabzon Sanatevi” nin ve Mizah Sanatı Derneği'nin kurulmasını sağladı ve ilk kurucu başkanı oldu. Trabzon Sanatevi'nin, Mizah Sanatı Derneğinin başkanlığını yürütmekte olup, Karikatürcüler Derneği'nin Trabzon Temsilcisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Kurulu ve Trabzon Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir.

Fotoğraf Albümü
\r\n