SEZON PRÖMİER MUHTEŞEM OLDU
18 Kasım 2016

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonu ilk oyunu büyük ilgi gördü, sanatseverler salona sığmadı. Mizah tabanlı komedi oyunları oynayan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, sezonun ilk oyunu “Gözüne Girsin” ile sanatseverlerin büyük ilgisini gördü. Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezi’nin 450 kişilik en büyük salonunu tıklım, tıklım dolduran tiyatro severler, salon koridorlarında ve merdivenlerinde yürüyecek yer bırakmadılar.

Oyun öncesi, sezon oyununa destek kurum ve kuruluşlar sahneye davet edilerek kendilerine plaket takdim edildi. Takdim töreninde konuşan Adnan Taç “Bunu seyirci önünde yapmanın, destek veren ve sponsor olan kurum ve kuruluşlarımızı onore etmek anlamında daha güzel olduğunu belirtti. Ali Kemal Yılmaz’ın yazıp yönettiği vodvil tarzı tek perdelik oyun sürprizlerle dolu, bir o kadar hareketli ve sosyal hayatın içerisinden ilginç kesitleri içeren bir oyun olarak sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

18 Kasım’da oynan ilk oyunda Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yer kalmaması nedeniyle büyük bir izleyici kitlesi geri dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine bir açıklama yapan başkan Adnan Taç “Değerli izleyenlerimiz üzülmesinler, onların başarımızda büyük yeri var. Kendilerine vermiş olduğumuz davetiyelerle sezon süresince oynayacağımız oyunlarımıza gelmeleri için davet ediyoruz.” Dedi. İlk oyunda gördükleri büyük ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Adnan Taç, bu ilginin sezon süresince devam edeceğinden emin olduklarını belirtti.

ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA KANLI GÖMLEK OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA HERKES OYUNCU OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇTIK...
  Trabzon Valiliğinin himayesinde, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 03-06 Ma