Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
ALMANYA TURNESİNE GİDİYORUZ...
16 Aralık 2016


Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu yine Almanya yolunda gurbetteki insanımızla buluşmaya gidiyor. 26-30 Aralık 2016 tarihleri arasında Köln, Duisburg, Dortmund, Frankfurt Şehirlerinde olmak üzere "Biz Bunu Çok Düşündük" ve "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunlarını oynayacak. Ali Kemal Yılmaz ve Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu Trabzon'da oynandığı sezonda büyük ilgi gördü. Gugulumdakiler Tiyatrosu aynı oyunu Şubat 2011 ayında Almanya'nın Dortmund şehrinde yapılan "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" fuarında da aynı oyunu oynayrak gurbetteki insanlarımızla buluşmuş ve büyük beğeni kazanmıştı.






Gugulumdakiler Tiyatrosu Almanya'ya Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Çok Düşündük" oyununu da götürerek iki oyun oynayacaktır. Bu oyun da Trabzon'da oynandığı sanat sezonu süresinde izleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun oldu. Birbirinin devamı niteleiğinde yazılan bu iki oyun, tekil olarak seyredildiğinde birbirinden bağımsız iki ayrı oyun olarak algılanacaktır. Ancak "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyununu seyredenler, "Biz Bunu Çok Düşündük" Oyununu seyrettiklerinde ilk oyunun devamı  niteliğinde olduğunu anlayacaklardır. Mizahi kurgusu ve fıkra tadındaki diyaloglarla gülmece, yaşanan bir çok kesitle dramı yaşatan oyunlar gurbetteki insanımızın tiyatro özlemini giderecektir.

 



5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta