ALMANYA TURNESİNE GİDİYORUZ...
16 Aralık 2016

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu yine Almanya yolunda gurbetteki insanımızla buluşmaya gidiyor. 26-30 Aralık 2016 tarihleri arasında Köln, Duisburg, Dortmund, Frankfurt Şehirlerinde olmak üzere "Biz Bunu Çok Düşündük" ve "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunlarını oynayacak. Ali Kemal Yılmaz ve Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu Trabzon'da oynandığı sezonda büyük ilgi gördü. Gugulumdakiler Tiyatrosu aynı oyunu Şubat 2011 ayında Almanya'nın Dortmund şehrinde yapılan "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" fuarında da aynı oyunu oynayrak gurbetteki insanlarımızla buluşmuş ve büyük beğeni kazanmıştı.

Gugulumdakiler Tiyatrosu Almanya'ya Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Çok Düşündük" oyununu da götürerek iki oyun oynayacaktır. Bu oyun da Trabzon'da oynandığı sanat sezonu süresinde izleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun oldu. Birbirinin devamı niteleiğinde yazılan bu iki oyun, tekil olarak seyredildiğinde birbirinden bağımsız iki ayrı oyun olarak algılanacaktır. Ancak "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyununu seyredenler, "Biz Bunu Çok Düşündük" Oyununu seyrettiklerinde ilk oyunun devamı  niteliğinde olduğunu anlayacaklardır. Mizahi kurgusu ve fıkra tadındaki diyaloglarla gülmece, yaşanan bir çok kesitle dramı yaşatan oyunlar gurbetteki insanımızın tiyatro özlemini giderecektir.

ELVEDA ALFREDO OYUNU PRÖMİYER YAPTI
            Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Elveda Alfredo” ile
2018-2019 SANAT SEZONU OYUNUMUZ ELVEDA ALFREDO
          Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu tir