DENTRABZON İÇİN OYNADIK...
10 Ocak 2017

Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sezonu oyununu kentimizin önemli diş sağlığı kuruluşlarından olan DENTRABZON Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sponsorluğunda, poliklinik çalışanlarına, poliklinik hastalarına ve davetlilerinin önemli bölümü aile hekimlerinden ve yakınlarından oluşan izleyenlere oynadı. 06 Ocak 2017 tarihinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde oynanan oyunda çalışanlar, hastalar ve yakınları nefis bir tiyatro akşamı yaşadılar.

Oyun öncesi davetlilere polikliniğin hazırlattığı sağlık ürünlerinde oluşan hediyeler takdim edildi. Oyundan önce Mizah Sanatı Derneği Başkanı ve Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç bir konuşma yaparak sanatın desteklenmesi ve uzun soluklu olabilmesi için kurum ve kuruluşların böylesi hassasiyetlerinin önemli ve takdire değer olduğunu, böylece farklı izleyici kesimlerinden tiyatro severlerle de buluşma şansı yakalayabildiklerini söyleyerek, organizasyonu gerçekleştiren Dentrabzon yöneticilerine teşekkür etti.

Diş Sağlığı Merkezi adına söz alan Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Diş Doktoru Görkem Yahyaoğlu da sanata destek verilmesi adına bu organizasyonu yaparken, hem örnek olmak hem de diğer kurum ve kuruluşlarca da bu desteğin verilmesine öncülük etmek istediklerini söyledi. Bir sağlık kurumunun diğer sağlıkçılarla ve hedef kitlesi olan hastalarıyla yan yana gelmesinin ve bir sanat etkinliğinde buluşmasının çok daha özel birliktelik olduğunun altını çizdi.

ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA KANLI GÖMLEK OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA HERKES OYUNCU OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇTIK...
  Trabzon Valiliğinin himayesinde, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 03-06 Ma