7.EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDE OYNADIK...
9 Mart 2017

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda rutin oyunları dışında, gelen talep üzerine özel ve resmi kurum ve kuruluşlara da "Gözüne Girsin" oyunumuzu oynamaya devam ediyor. Bu doğrultuda oyun programları yapan tiyatromuz, Akçaabat Belediye'sinin her yıl düzenlediği Erol Günaydın Tiyatro Günlerinde oynadı.

07 Mart 2017 tarihinde, Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi sahnesini dolduran tiyatro severler, tek perde komedi oyunumuz "Gözüne Girsin" ile oldukca güzel bir tiyatro akşamı yaşadılar. Bu 7. si düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Trabzon'dan ve bölge illerinden tiyatrolar davet edildi. Oyun sonunda yapılan kısa konuşmalarda Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, tiyatro sanatına verdikleri destek ötürü Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Tiyatro sanatına ömrünü vermiş Trabzonlu sanatçı Erol Günaydın adına organizasyonun yapılmasına ve adının sonraki kuşaklara taşınarak yaşatılmasına verilen katkının önemini vurguladı. Konuşmalar sonrasında Akcaabat Belediyesi tarafından verilen teşekkür plaketi takdim edildi.

TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ'Nİ YAPIYORUZ.
  TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ 9-10 ŞUBAT 2019            Gençlik ve Spor
OYUNCUMUZ ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ İLE GURUR GECEMİZ
  Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusu Şükrü Üçüncü, oyun yazarlığı
GUGULUMDAKİLER TİYATROSUNDAN SOSYAL SORUMLULUK