İMPERİAL HASTANESİ İÇİN OYNADIK...
29 Mart 2017

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda rutin oyunları dışında, gelen talep üzerine özel ve resmi kurum ve kuruluşlara da "Gözüne Girsin" oyunumuzu oynamaya devam ediyor. Bu doğrultuda oyun programları yapan tiyatromuz, Trabzon'un gözde sağlık merkezi, özel İMPERİAL HASTANESİ çalışanlarına ve müşterilerine oynadı. 27 Mart 2017 tarihinde "Dünya Tiyatrolar Günü" nedeniyle sağlık çalışanlarına ve hastalara armağan etmek amacıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi salonunu dolduran özel İMPERİAL HASTANESİ çalışanları, aileleri ve müşterileri tek perde komedi oyunumuz "Gözüne Girsin" ile nefis bir tiyatro akşamı yaşadılar.

Oyun öncesi yapılan kısa konuşmalarda Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, tiyatro sanatına verdikleri destekden ötürü hastane yönetimine teşekkür etti. Her yıl kendilerine maddi destek verdiklerini söyleyerek, sanatın hayatiyetini sürdürmesi yolunda bunun önemli olduğunu dile getirdi. Hastaneyi temsilen katılan hastane müdür yardımcısı Fatma Ülker sahneye davet edildi. Ülker yaptığı konuşmada müşterileri olan hastaları sağlık yönünden tedavi etmenin yanı sıra onları ve çalışanlarını kurumsal motivasyon adına böylesi sanatsal etkinliklerde buluşturmanın da bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi. Hastane yönetiminin bu duruşunun ve bakışının önemli olduğunu ve örnek teşkil ettiğini belirtti.Uzun yıllardır Gugulumdakiler Tiyatrosuna verilen destekden ötürü hastaneye plaket takdim edildi.

ÇANAKKALEDE BİR ÖYKÜ KANLI GÖMLEK SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...
    Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu; Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Hüs
İMPERİAL HASTANESİ İÇİN OYNADIK...
5. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILDI...