GÜMÜŞHANE GUGULUMDAKİLER'İ ÇOK SEVDİ...
26 Şubat 2017

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda, rutin sezon oyunu dışında, gelen talep üzerine özel ve resmi kurum ve kuruluşlara hem sezon oyununu, hemde geçmiş sezon oyunlarını oynamaktadır. Bu doğrultuda oyun programları yapan tiyatromuz, Gümüşhane Valiliği adına oyun isteğinde bulunan Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdürlüğünün daveti üzerine "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu ile 24 Şubat 2017 tarihinde Gümüşhane'ye günibirlik bir turne yaptı. Salonu tıka basa dolduran Gümüşheneli tiyatro severler nefis bir komedi oyunu ile güzel bir tiyatro akşamı yaşadılar.

Oynandığı sezon süresince çok beğenilen mizah tabanlı iki perdelik komedi oyunu "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Gümüşhaneli tiyatro severleri gülmekten kırdı geçirdi. Oyuna olan yoğun ilgi ekibi oldukca motive etti. Oyunu izlemeye gelenler arasında Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Emniyet Müdürü Orhan Kar ve bir çok yerel yönetici ve STK temsilcisi yer aldı. Oyun sonunda konuşma yapan Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, gösterilen ilgiye ve yapılan devete teşekkür etti. Gümüşhane de oynamaktan mutlu olduklarını söyledi. Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş ile Gümüşhane Valisi Okay Memiş birlikte sahneye davet edildiler. Kısa bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi, Oyunu ve oyuncuları çok beğendiğini, bundan sonraki süreçte izlemedikleri oyunlar için ve yeni oynanacak oyunlar için her zaman Gümüşhane'ye beklediklerini belirterek tiyatro ekibine teşekkür etti.

HERKES OYUNCU SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...
  Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu "Herkes Oyuncu" ile aç
TRABZON NET KOLEJİNDE KARİKATÜR ÇİZİM ATÖLYESİ YAPTIK...
  Karikatür sanatçısı Adnan Taç, uzun yıllardır emek verdiği ve Trabzon’da hayata geçir