2017-2018 SANAT SEZONU HERKES OYUNCU İLE BAŞLIYOR
3 Kasım 2017

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu, Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Tamer Küçük’ün yönettiği “Herkes Oyuncu” oyunu ile 16 Kasım 2017 tarihinde Saat 20.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi büyük sahnede açıyor.

Sezon oyun tarihleri; 16 Kasım 2017 Perşembe, 29 Kasım 2017 Çarşamba, 21 Aralık 2017 Perşembe, 4 Ocak 2018 Perşembe, 18 Ocak 2018 Perşembe, 1 Şubat 2018 Perşembe, 15 Şubat 2018 Perşembe, 1 Mart 2018 Perşembe, 22 Mart 2018 Perşembe, 27 Mart 2018 Salı, 5 Nisan 2018 Perşembe, 21 Nisan 2018 Cumartesi, 3 Mayıs 2018 Perşembe, 17 Mayıs 2018 Perşembe, 31 Mayıs 2018 Perşembe olarak belirlenmiştir. Oyun İrtibat Noktaları; Trabzon Sanatevi, Kalender Kafe ve Lokanta, Ra Kitabevi olarak belirlenmiştir.

Aslında hayat bir oyun, herkes de oyuncu. Sosyal hayatın içerisinde herkes bir rol üstlenmiş, kimi dram, kimi komedi, kimi melodram, kimi trajikomik… Bir senaryonun oyuncuları olarak sahnedeler. Koca hayat sahnesinde birbirimiz seyrediyoruz. Tiyatro da zaten bu değil mi? Her bireyin çevresinde onu izleyen, takip edenler yok mu? O seyir nasıl bir seyirdir. Koltuklardan sahneyi izlerken yaşadığımız duygulardan farkı var mı? Herkes Oyuncu’da, gerçekten herkes oyuncu. Gündeme asayiş olayları olarak düşen birçok yaşanmışlığın sahneye aktarıldığı bir oyun izleyeceksiniz. Komedi ağırlıklı oyunumuzda farklı yaşam biçimlerine sahip olan insanların, hiç bilmedikleri birtakım görev ve sorumluluklar üstlenmeleri ya da üstlenmek zorunda kalmış olmalarının yaşattığı açmazları mizahın ince mesajları şeklinde alacaksınız.

HERKES OYUNCU SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...
  Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu "Herkes Oyuncu" ile aç
TRABZON NET KOLEJİNDE KARİKATÜR ÇİZİM ATÖLYESİ YAPTIK...
  Karikatür sanatçısı Adnan Taç, uzun yıllardır emek verdiği ve Trabzon’da hayata geçir