NET KOLEJİNDE KARİKATÜRLÜ BULUŞMA...
9 Kasım 2017

Karikatür sanatçısı Adnan Taç, uzun yıllardır emek verdiği ve Trabzon’da hayata geçirdiği "Yarının Karikatürcülerini Arıyoruz" isimli projesi ile birçok ilköğretim okulunda teorik ve pratik karikatür eğitimine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirdi.

Yıllardır bu projeye karikatür sanatçısı duyarlılığı ile Mizah Sanatı Derneği çatısı altında ve Karikatürcüler Derneği Trabzon İl Temsilcisi olarak fırsat buldukça soluk aldırmaya çalışmaktadır. Fırsat buldukça karikatüre ilgili öğrencilerle teorik ve pratik atölye çalışmaları yapmak için buluşmaktadır.

Adnan Taç, projeyi yerel yönetimlerin sahiplenmesini isteyerek, sanatla eğitimi buluşturmak arzusunda olduğunu belirtmektedir. Bu doğrultuda, NET Koleji idaresinin talebi üzerine karikatüre ilgi duyan öğrencilerle bir buluşma gerçekleştirildi. Öğrencilerle görsel sunumlu,  teorik bir atölye çalışması yapıldı. Aslında bu çalışma Fen Bilgisi dersinde yapılacak karikatür çizimleri için bir hazırlık atölyesi oldu.

Bir sonraki buluşmada pratik karikatür çizimleri yapmak üzere yeniden bir araya gelecekler. Karikatür sanatçısı Adnan Taç “Bu noktada eğitimin sanatla desteklenmesi gerektiğini, algının daha etkin ve kalıcı olabileceğini söyleyerek, duyarlılık gösteren NET Koleji idaresine teşekkür etti.”

HERKES OYUNCU SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...
  Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu "Herkes Oyuncu" ile aç
TRABZON NET KOLEJİNDE KARİKATÜR ÇİZİM ATÖLYESİ YAPTIK...
HERKES OYUNCU BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU...