Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
SEZON OYUNUMUZ HERKES OYUNCU REKORU
9 Şubat 2018

 

 

 

  

GERÇEKLE YÜZLEŞECEK, YİNE ÇOK GÜLECEKSİNİZ...
 
 
Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Herkes Oyuncu”  ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Oynadığı komedi oyunları ile çok beğenilen ve önemli bir seyirci kitlesi oluşan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sezonuna 2 perdelik komedi “Herkes Oyuncu”  oyunu ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Tamer Küçük’ün yönettiği oyun bu sezonda yine komedi severleri peşinden sürüklemeye devam ediyor. 29 Kasım 2017 tarihinden itibaren oyunlarını Hüseyin Kazaz Kültür merkezinde oynamaya devam eden Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun “Herkes Oyuncu” adlı oyunu bir semt karakolunda komik, dramatik ve hayatın içinde yaşananlarla yüzleşmeyi anlatıyor. 

 

 

 

 

 

Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç “Sahneye konan oyun, en basitinden bir semt karakolunda nelerin yaşandığını, toplumdaki kültürel çöküşün hangi boyuta geldiğini, birçok manevi değerlerin nasıl kaybedildiğinden, kötü kullanılan Türkçemize kadar insan ilişkilerindeki kokuşmanın mizahi bir dille anlatıldığı gerçekle yüzleşen bir oyundur. Toplumsal derdi olan ve gerçekle yüzleşen bu oyunumuz, bu gün bile gerçek hayatta yaşananlara bir ölçüde tercüman olmaktadır. Anlayana çok derin ve dikkat çekici mesajlar vermektedir. Bunları yok sayarak sinema perdesine, tiyatro sahnesine taşımamakla ya da ayıp saymakla şehirlerimizde yaşananları ortadan kaldırmış olmayız. Aslında bu oyun sosyal sorumluluk anlamında ders niteliğindedir.” Dedi.

 

 

 

 

 

Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde oynanmaya devam edilen "Herkes Oyuncu" oyununa izleyicilerin gösterdiği büyük ilgi sonucunda 3 bine ulaşan izlenme ile yine rekor kırıyor. Genel anlamda izlenme oranı yüksek olan Gugulumdakiler tiyatrosunun bu dönemki oyununda ulaştığı sonuç sürpriz olmadı. Bir semt karakolunda geçen oyun aslında gerçek hayatla yüzleştiğimiz ve toplum kültürümüzün ne kadar da kötü duruma düştüğünün göstergesi olarak mizahi bir dille anlatılmaktadır.  

 

 

 

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta