Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GUGULUMDAKİLER TİYATROSU DENTRABZON İÇİN OYNADI...
3 Şubat 2019


Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Dentrabzon Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği hastaları için oynadılar. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu tirjedi türünde tek perde “Elveda Alfredo” oyunu ile açtı. Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği “Elveda Alfredo” oyunu, prömiyerini yaptığı 9 Kasım 2018 tarihinden bu güne kapalı gişe oynamaya devam ediyor.





Mizah tabanlı oyunlarla salonları doldurup taşıran Gugulumdakiler Tiyatrosu, yüksek izlenme oranı başarısını, kurumsal aidiyet doğrultusunda sanata destek vermek amacıyla hareket eden kurum çalışanlarına ve hedef kitlelerine de oyun oynayarak sürdürmektedir. Bu anlamda Trabzon’un önemli sağlık kuruluşlarından olan Dentrabzon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun sezon oyunu “Elveda Alfredo”nun biletlerini kurum çalışanlarına ve tedavi ettikleri hastalarına hediye etti.

 

 


Tercihlerinin Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun sezon oyunu “Elveda Alfredo”dan yana kullanan poliklinik yöneticileri 01 Şubat oynanan ve 15 Şubat tarihinde oynanacak olan oyun biletlerini kurum çalışanlarına ve tedavi gören hastalarına hediye ettiler. 1 Şubat tarihinde gerçekleşen ilk buluşmada konuşan Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, sanata verdiği destekten ötürü kurum yetkililerine teşekkür etti. Kurum adına söz alan Diş Tabibi Görkem Yahyaoğlu; tiyatro buluşmasını hedef kitleleriyle olan temaslarını güçlendirmek, kuruma olan aidiyet duygusunu geliştirmek ve bunu yaparken de sanata destek vermek amacında olduklarını söyledi.

 


 


Hem sanata destek olmak, hemde kurumsal aidiyeti güçlendirmek amacıyla gösterilen bu yaklaşım biçimi övgüye değer ve örnek alınması gereken bir yaklaşım olarak takdir topladı. Oyunu çok beğenen izleyenler dakikalarca salondan çıkmayarak oyuncularla yan yana koltukları paylaşıp bol bol fotoğraf çektirdiler.



Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta