Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
KÜLTÜR SANAT ÇALIŞTAYI VE PANELİNE KATILDIK
25 Kasım 2019


Trabzon Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği, kültür ve sanat alanında aktif olan sivil toplum kuruluşlarının davet edildiği kültür sanat çalıştayı 15 Kasım 2019 tarihinde yapıldı. Çalıştaya mizah sanatı alanında derneğimizi temsilen başkanımız Adnan Taç katılım sağladı ve çalıştay sonrasında düzenlenen panelin moderatörlüğünü yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

Kültür sanat alanında aktif olan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı çalıştayda 40'ı aşkın kültür ve sanat derneği temsilcisi çalıştı ve farklı sanat displinlerinde oluşturulan masalarda kültür ve sanat alanında yaşanan sorunların ve önerilerin tespit edildiği raporların oluşması sağlandı.


 




Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapılan çalıştay sonrasında verilen yemeğe katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bir konuşma yaptı. Konuşmasında kültür ve sanat şehri olarak adından söz ettiren Trabzon'da böyle bir çalıştayın yapılmasını ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çalıştay sonucunda hazırlamış oldukları raporları önemli bulduğunu belirtti. Belediye olarak kültür ve sanat alanında şehrimizde yapılacak olan çalışmalar için yol gösterici olacağının altını çizdi.


 




Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin mizah, fotoğraf, resim, edebiyat, müzik, sinema, tiyatro, halkoyunları alanlarında konuşmacı olarak katıldıkları panelde çalıştay sonunda hazırlanmış olan raporları katılım sağlayan sanatçı, sanatsever, yöneticilere anlatmak suretiyle de kamuoyu ile paylaşmış oldular. Yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları olarak birlikte ortak akıl kullanma ve çözüm üretme anlamında önemli bir adım atılmış oldu. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak raporlarda tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin atacağı adımların takipçisi olacağız.




  

Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta