Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GUGULUMDAKİLER TİYATROSU SEZONU CALINTI ESERLER GALERİSİYLE AÇIYOR
15 Ocak 2022
Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Şükrü Üçüncü’nün yazıp yönettiği ve oyuncu olarak da rol aldığı “Çalıntı Eserler Galarisi” oyunu ile 27 Ocak 2022 tarihinde 2020-2021 sanat sezonu açıyor.


 
27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 20.00 de Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde prömiyer yapacak olan Gugulumdakiler Tiyatrosu bu sezon oyununda kara mizah ve komediyi harmanlayarak her zaman olduğu gibi seyircisine güzel tiyatro akşamları yaşatacak.





Oyun, her sezon hazırlanan ayrıntılı dekordan uzak, geniş oyuncu kadrosu, özenle hazırlanmış kostümleriyle sahneye konuyor. Kara mizah temelinde düşündürürken, komedisiyle gülümseten, zaman zaman kaoslar yaşatan “Çalıntı Eserler Galerisi” oyununu yine çok beğeneceksiniz.





Oyun, dünyanın çeşitli ülkelerinden çalınarak galeri adı altında bir depoda tutulan ve tarihe adını yazdıran ünlü karakterlerin heykel ve tablolarının galerideki güvenlikçinin hayal dünyasında canlandırılmasıyla başlar. Galeride uzun yılar görevli olan ve neredeyse hiç insan yüzü görmemiş güvenlik görevlisi, tabloların kendisiyle konuştuğunu sanmaktadır.





Bu canlandırmalarda ünlü karakterlerin tablo ve heykelleri tarihteki kimliklerine kavuşur ve aralarındaki rekabet ve çatışma bir türlü bitmez. Mayıs ayı sonuna kadar oynanması düşünülen oyun için tiyatro severler, sezon süresince oyun biletlerini Trabzon Sanatevinden temin edebilecek, dernek telefonu (0530 785 70 72) üzerinden ve sosyal paylaşım sayfalarından rezervasyon yaptırabilecekler, oyun tarihlerini öğrenebilecekler.




Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta