Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
9. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE ESERLERİNİZİ BEKLİYORUZ
21 Şubat 2023
Mizah Sanatı Derneği'nin geleneksel hale getirdiği ve bu güne kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkı sağladığı, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Trabzon Fotoğrafevi Derneği'nin ve Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün desteği 9. Görsel Mizahi yapıtlar sergisi 12-20 NİSAN 2023 tarihleri arasında açılacaktır. 9. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisine katılma şartları;
 
1. Sergi karikatür, fotoğraf, heykel disiplinlerindeki eserleri içermektedir.
2. Sergiye, ilgili disiplinlerde faaliyet gösteren tüm profesyonel sanatçılar katılabilecektir.
3. Konu serbest olup, konuların işlenişi komik tarzda olmalıdır.
4. Eserler kargoda zarar görmeyecek şekilde paketlenmelidir. İstenmesi halinde, gönderilen eserlerin iadesi sergi organizasyonuna aittir.
5. Sanatçılar karikatür, fotoğraf ve heykel alanında toplamda en fazla 4 eser ile katılabilecektir. Sergi mekanının ve sergi albümünün imkanları dikkate alınarak katılımcı sanatçılar tarafından eserler öncelik sırasına göre numaralandırılacaktır. Bu işlem, azaltılmaya gidilmesi durumunda organizasyona kolaylık sağlayacaktır.
6. Karikatür ve fotoğraflarda ebat 50x70 cm. olacaktır. Heykeller kaidesiyle birlikte 50 Cm.'den yüksek olmayacaktır.






7. Her katılımcı bastırılacak sergi albümünde kullanılmak üzere bilgisayar ortamında word dosyasına yazılı kısa özgeçmişlerini (özgeçmişler, ayrılan sayfa olanaklarına göre kısaltılabilir), .jpg formatında 300 dp yüksek çözünürlükte taranmış kişisel fotoğraflarını ve sergiye gönderecekleri eserlerin görsellerini Mizah Sanatı Derneği’nin e-posta (mizahsanatidernegi@gmail.com) adresine göndereceklerdir. Dosya boyutunun büyük olması halinde we-Transfer yada Google Drive gibi programlar üzerinden 24 MART 2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.
8. Katılımcılar, e-posta yoluyla gönderecekleri gönderilerinin konusuna “9.Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi” ibaresini yazmak suretiyle gönderecekler. Arzu eden sanatçılar ellerinde hazır bulunan, sergilemeye hazır eserlerini (özellikle heykel) elden yada kargo ile Trabzon Sanatevi, Yavuz Selim Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi Özgür Caddesi No:16 Ortahisar/Trabzon adresine teslim edebileceklerdir. Sergiye katılım 24 MART 2023 tarihinde saat 17.00'da sona erecektir. Bu tarihten sonra gelen eserler dikkate alınmayacaktır.
9. Organizasyon Kurulu, sergilemeye yönelik düzenleme yapma yetkisine sahiptir.
10. Belirtilen şartları taşımayan eserler ve şartnamede istenenleri yerine getirmeyen sanatçıların eserleri sergileme ve sergi albümü dışında bırakılacaktır.
 
 
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta