TRABZON SANATEVİ 5. SANAT GÜNLERİNE KATILDIK
10 Haziran 2013

Bu yıl 5. gerçekleştirilen Trabzon Sanatevi sanat günleri programına karma karikatür sergisi Hikmet Aksoy "Karikatür Panzehirdir" söyleşisi, "Çizginin Sivri Dili" karikatür saydam gösterisi, mizahi şiir dinletisi, Gugulumdakiler Tiyatrosu "Kulakları Küpeli" oyunu ve "Karikatürde Bir Ziya" Ziya Ramoğlu belgesel gösterimi programlarıyla katıldık.

Bu yıl 01-09 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzon Sanatevi 5. Sanat Günleri programına görsel sanatlar alanında Ziya ramoğlu, Adnan Taç, Tamer Küçük, Hakan Sümer, Bülent Sümer, Cumhur Gazioğlu, Muammer Kotbaş, Orhan Zafer ve Barış Uzun'un karikatürlerinden oluşan karma karikatür sergisi ile katıldık.

02 Haziran tarihinde Adnan Taç'ın sunduğu, Hikmet Aksoy'un konuşmacı olarak katıldığı “Karikatür Panzehirdir” konulu söyleşi, 03 Haziran tarihinde "Çizginin Sivri Dili" başlıklı karikatür saydam gösterisi yapıldı.

05 Haziran tarihinde Hüseyin Sabri Kurtuldu ve Murat Aşar'ın birlikte sundukları “Şiirin Mizah Dili” konulu bir dinleti programı yapıldı. Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatro Grubu Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği, A. Kemal Yılmaz, H. Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar'ın oynadığı “Kulakları Küpeli” isimli oyunu oynadı.

06 Haziran tarihinde yönetmenliğini Adnan Taç'ın yaptığı ve karikatür sanatçısı Ziya Ramoğlu'nun sanat hayatının anlatıldığı "Karikatürde Bir Ziya” belgeselinin gösterimi yapıldı.

2018-2019 SANAT SEZONU OYUNUMUZ ELVEDA ALFREDO
          Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu tir
10 ULUSLARARASI SANAT GÜNLERİNDE KARMA KARİKATÜR SERGİSİ
    Trabzon Sanatevi tarafından organize edilen ve 17-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekl