Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
SANATA DESTEK VERENLERİ UNUTMADIK
10 Aralık 2013

Mizah Sanatı Derneği, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde yaptığı programda film ve tiyatro çalışmaları başta olmak üzere yaptığı çalışmalarda derneğe katkı koyan, destek olan Trabzon'un yerel yöneticilerine, kurum ve kuruluşların temsilcilerine ve iş adamlarına düzenlediği bir törenle teşekkür plaketi verdi.

 

 

Trabzon'un üst düzey bürokrat, iş adamlarının katıldığı ve plaket aldığı gecede derneğin tanıtım videosunun ardından dernek başkanı Adnan Taç açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında gecenin düzenlenme nedenini açıklayarak şöyle dedi “Projelerimizde bizi yalnız bırakmayan, maddi ve gönül desteğini eksik etmeyen, sürekli kapılarını çaldığımız iş adamlarımızı, kurum ve kuruluşlarla, yerel yöneticilerimizi, sanata ve sanatçıya destek oldukları, katkı sağladıkları için dernek olarak bizler de birer plaketle onore etmek istedik” dedi.

 

 

Gecede; dernek tanıtım videosu gösteriminin yanı sıra, plaket töreninde öncelikle dernek içyapımı olan ve derneğin çekimini gerçekleştirdiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünce tescili yapılmış olan "Gan Davası" filminde görev alanlarla, derneğe katkı ve destek verenlere teşekkür plaketi verildi.  Plaket töreni sonrasında derneğin Gugulumdakiler tiyatrosu; Kısa zamanda çok büyük izlenme oranları yakalayan “Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik” oyununu davetliler için oynadık. Film ekibine plaketlerini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz takdim etti. Törende, sanata katkı ve desteklerinden dolayı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu, KTÜ. Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, İl Genel Meclisi Üyeleri Halim Kaya, Uğur Aydın, Salih Yavuz, İl Özel İdaresi Başkanı İbrahim Kul, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Birkan Görgün,

 

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül, İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Aslan Malkoç, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Turan Özdemir, İş adamları Yusuf Rizeli, Türkay Gümüş, Turtaş Mimarlık adına Engin Turhan, Bakkalım A.Ş. adına Mehmet Ataman, Bayram Otomotiv Adına Adnan Bayram, Nusret Onur, İmperial Hastanesi’ne plaket verildi.

 

 

Programa; Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı ve Trabzon eski belediye başkanı Hasan Melek, Tugay Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Baro Başkanı Mehmet Şentürk, KTÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Necati Tüysüz, Prof.Dr.Hikmet Öksüz, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç gibi isimler, davetliler ve sanatseverler katıldı.

 

 

5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta