Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
SEMPOZYUMDA TİYATRO
25 Ekim 2013

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, oynadığı "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Oyunu ile İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinin 24-26 Ekim tarihleri arasında düzenlediği “Taşkın ve Heyelan” sempozyumu kapsamında 25 Ekim 2013 tarihinde, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde sempozyum katılımcıları, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi üyeleri, aileleri ve tiyatro severlerle buluştu.

  

 

Tamer Küçük ve Ali Kemal Yılmaz'ın yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Ali Kemal Yılmaz, Tamer Küçük, Kübra Genç, Şükrü Üçüncü, Suat Kurt, Mahmut Mutaf, Cemil Adnan Müftüoğlu’nun oynadığı, Müziklerini Doç. Dr. Özlem Doğuş Varlı ve Yrd. Doç. Ersen Varlı, Dekorunu Mahmut Mutaf’ın yaptığı, ses ve ışıkta Mustafa Bayrak’ın görev aldığı oyun, salonu dolduran 500’ü aşkın izleyici tarafından beğeni ile izlendi.

 

 

Taşkın ve Heyelan başlıklı sempozyum kapsamında oynanan oyun, ağırlığını sempozyum katılımcısı mühendislerin oluşturduğu izleyicileri gülmekten kırıp geçirmesini “Gülmekten taştılar ve salonda gülme heyelanı oluşturdular” şeklinde yorumlandı.

 

 

İzleyenler arasında İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez yöneticilerinin, Trabzon şubesi başkanı Mustafa Yaylalı, yönetim kurulu üyeleri, ve oyunun provalarına dahi giderek sanatçılara destek olan, kulüple sanatçılar arasında köprü kurulmasını sağlayan Trabzonspor Kulübü teknik direktörü Mustafa Akçay’ın da bulunduğu oyun, 2012-2013 sanat sezonunda 3,5 ay gibi kısa bir süre oynanabilmiş ve bu süre içerisinde çok beğeni toplayarak 4 bin seyirciye ulaşmıştır.

 

 

Komedi-drama tarzında Karadeniz insanının fıkra tadında diyaloglarının serpiştirildiği oyun, bundan sonraki süreçte Trabzon’da istek üzerine ve Trabzon dışına turne şeklinde oynanmaya devam edecek.

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta