Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GUGULUMDAKİLER ANKARA SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...
22 Şubat 2014

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2013-2014 sanat sezonu için hazırlanan, Kültür ve Turizm Bakanlığının da desteğini alan durum komedisi kurgulu tek perdelik “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ile 22 Şubat 2014 tarihinde ilk defa Ankara “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri-8” Fuarında tiyatro severlerle buluştu. Mert Kes’in yazdığı, Tamer Küçük’ün sahneye uyarladığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Bi Sıkıntı Yok” oyununda Murat Aşar, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Ali Kemal Yılmaz, Tamer Küçük, Şükrü Üçüncü, Kübra Genç, Mahmut Mutaf, Adnan Cemil Müftüoğlu rol alıyor.

 

 

 

Yanlış anlama ve günü kurtarma üzerine yazılmış, tiyatro severlerin coşkuyla izledikleri tek perdelik komedi oyununun akış kısaca şöyle; Orhan, annesinden babasından ayrı yaşamaktadır ve sözlüsü Cansu’dan ayrılmıştır. Bu ayrılık acısı yüzünden hayat görüşlerine değer verdiği Tamer’den fikir almak ister.

 

 

Tamer’in karanlık işler yaptığından ve çevresinden haberi olmayan Orhan o gece kendinde değildir. Sabah kalktığında ise aklına gelmedik olaylarla karşılaşır. Ev sahibi başta olmak üzere, aileler, sevgililer ve hiç ilgisi olmayan tandık arkadaşlar işin içerisine karışır. Zincirleme gelişen yanlış anlamalar işleri içerisinden çıkılmaz hale getirir.

 

 

Durumu kurtarmak için akla gelen hınzır planı uygulama gayreti çerisinde olaylar farklı boyutlara ulaşır. İşte bundan sonra işler arap saçına döner. Ev sahibi Yaşar Bey, Orhan’ın babası Emin bey, Cansu ve sonradan eve gelen sürpriz kişiler ve kayıp bir çanta… Bu kadar karışık ve şaşırtıcı bir şekilde gelişen olaylara rağmen kişiler soğukkanlılıklarını korumak için “Bi sıkıntı yok” diyerek geçiştirmeye çalışsalar da “Bi sıkıntı Yok” başlarına çok büyük sıkıntılar açacaktır…

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta