Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
MİZAH SANATI DERNEĞİ'NDEN ADALET, ÇEVRE VE SOMA DUYARLILIĞI...
30 Mayıs 2014

 

MİZAH SANATI DERNEĞİ'NDEN
ADALET, ÇEVRE VE SOMA DUYARLILIĞI...

 

ADALET KONULU KARİKATÜR SERGİSİ...


Barolar Birliği ve Karikatürcüler Derneği'nin birlikte organize ettiği ve bir çok ülkeden karikatür sanatçılarının katıldığı "ADALET" konulu uluslar arası karikatür sergisi ilk olarak Avukatlar Günü nedeniyle Ankara'da Barolar Birliği merkezi salonunda ve Türkiye'nin birçok ilinde eş zamanlı olarak açılmıştı. Aynı sergide yer alan karaikatürler, Trabzon Baro Başkanlığı, Mizah Sanatı Derneği ve Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliğinin katkıları ile 06 Haziran 2014 tarihinde saat:17.30'da Trabzon Sanatevi Salon Garaj'da açılıyor. Sergide 50 Karikatür sanatçısının eseri yer alacak. Sergi, 14 Haziran'a kadar açık kalacak.

 

 

 

ÇEVRE KONULU KARİKATÜR SERGİSİ...


Karikatürcüler Derneği'nin organize ettiği ve birçok ülkeden karikatür sanatçısının katıldığı "ÇEVRE" konulu karikatür sergisi, Mizah Sanatı Derneği ve Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliğinin katkıları ile 06 Haziran 2014 tarihinde saat:17.30'da Trabzon Sanatevi bahçesinde açılıyor. Dünya çevre günü nedeniyle, dünya karikatür sanatçılarının gözünde "çevre" nin çizgilerle anlatıldığı sergide 30 karikatür sanatçısının eseri yer alacak. Sergi 14 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

 

 



SOMALI MADENCİLER İÇİN OYNUYORUZ...


Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 1012-2013 sanat sezonunda beğeni ile izlenen, 16 oyunla 7 bin seyirciye ulaşan "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyununu Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerimiz için tekrar oynuyor. Maddi geliri; Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerimizin ailelerine verilecek olan oyun 13 Haziran 2014 tarihinde saat:20.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde oynanacaktır. Mizah Sanatı Derneği sosyal bir sorumluluk anlayışıyla yaptığı bu etkinliğe duyarlı halkımızın destek vermesini bekliyor. Oyun için irtibat noktaları Derya Kitapevi, Kalender Kafe-Restorant ve Trabzon Sanatevi.

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta