SOMA'YI UNUTMADIK...
24 Ağustos 2014

Mizah Sanatı Derneği; Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun oynadığı bir oyunun tüm gelirini Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışladı.

Trabzon Sanatevi üyesi olan Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Tamer Küçük ve Ali Kemal Yılmaz'ın yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" isimli tiyatro oyunlarını Soma kömür madeninde hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek olmak amacıyla 13 Haziran 2014 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde oynadılar.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Mizah Sanatı Derneği, oyundan elde edilen 3 bin Türk Lirası geliri Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri adına açılmış olan hesaplardan belirledikleri üç ailenin hesabına yatırmak suretiyle bağışta bulundu.

Başkan Adnan Taç; “Bu bir sosyal sorumluluktur. Sanata karşı olan sorumluluğumuzun yanı sıra sosyal sorumluluklar da taşıyan bir derneğiz. Hiç de kolay olmayan şartlar altında tiyatro yapıyoruz. Ancak, insan hayatı ve geride kalanların şartlarının daha da zor olduğu bilinciyle hareket ederek yaptığımız bu bağışın keşke daha fazlasını yapabilseydik.” dedi.

7 GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE DAVET
  7. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE ÇAĞRI   Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü
ELVEDA ALFREDO 2019 YILI OYUN TAKVİMİ
    09 Kasım 2018 tarihinde seyircisiyle buluşan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatro