Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
OFLU HOCANIN ŞİFRESİ FİLMİNDE MİZAHDER DAMGASI
12 Kasım 2014

 

Yapımcılığını Üçgen Filmin, yönetmenliğini Adem Kılıç’ın yaptığı ve 31 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren “Oflu Hoca’nın Şifresi” filmine kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği’nin oyuncuları damgasını vurdu. Trabzonlu yapımcı ve yönetmen Adem Kılıç’ın Trabzon’da çektiği ve 31 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren “Oflu Hoca’nın Şifresi” filminde Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun ve aynı derneğin kuruluşu olan MSD Film’in cast oyuncuları yer aldı.

 

 

 

 

 

Trabzon’un değişik mekanlarında ve Trabzon Sanatevi’nde önemli bölümleri çekilen filmde, Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu ve MSD Film’in cast oyuncuları Ali Kemal Yılmaz, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar, Erkan Yüce önemli roller aldılar. Oyuncuların rollerindeki başarıları film süresince belirgin bir şekilde fark edildi.

 

 


Aynı ekibin oyuncuları Trabzon’da çekilen Elveda Katya, Sümela’nın Şifresi Temel, Moskava’nın Şifresi Temel, Bizum Hoca uzun metraj filmlerde Sevdaluk, Benim İçin Üzülme televizyon dizilerinde önemli roller üstlenmişlerdi. Filmin İstanbul’da yapılan galasına katılan oyuncular, Mizah Sanatı Derneği yönetiminin organizasyonu ile “Oflu Hoca’nın Şifresi” filmini, Varlıbaş AVM Avşar Sinemaları Salonunda filmde rol alan oyuncular ve ailelerinin katılımıyla birlikte izleyerek güzel bir dayanışma örneği de vermiş oldular.

 

 

 


Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç; Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun başarılı sezonlar geçirmesinde önemli roller üstlenen cast oyuncularının aynı başarıyı sinema alanında da gösterdiklerini bunun bir sürpriz olmadığını söyledi. Sahne sanatları alanında en deneyimli cast’a sahip olduklarını ve bir aile dayanışması içerisinde güçlü bir örgütlülük yapılanması gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta