Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
BİZ BUNU ÇOK DÜŞÜNDÜK OYUNUNA BÜYÜK İLGİ DEVAM EDİYOR...
13 Şubat 2015

 

 

 

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Biz Bunu Çok Düşündük” oyunu ile hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu; Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli nefis bir komedi oyunu ile büyük beğeni topluyor.  Tiyatroseverleri dramatik sahneleriyle düşündürürken, mizahın yoğun yaşandığı sahneleriyle gülmekten kırıp geçiriyor.

 

 

 

 

 

Trabzon Devlet Tiyatrosunda oynadıkları ikinci oyunlarında salonu tamamen dolduran izleyenler arasında Trabzon Valisi Abdil Celil ÖZ, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, İş Adamı Engin Kara, Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, film yapımcı ve yönetmen Adem Kılıç, Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Tayfun Ataman, Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Kürşad Başkan, Ay-Mar Marketler Zinciri Yöneticilerinden Sefer ve Selami Ayyıldız gibi birçok iş adamı ve bürokrat yer aldı.

 

 

 

 

 

 

Gugulumdakiler Tiyatrosu, son iki sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile tiyatro severlerin büyük ilgisini görüyor. Bu başarısı nedeniyle 2015 sanat sezonunda Bizim Neslin Uşakları Derneği oyunun ana sponsoru oldu. Çaykur, Trabzonspor, İmperial Hastanesi, Yusuf Rizeli Reklamcılık, Şehir Işıkları Reklamcılık, Gündönümü Tour, Çim-Art Otomotiv, Sezgin Otel sponsor olurken Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, KTÜ, Trabzon Ticaret Sanayi Odası ve Trabzon Sanatevi destekleyen kurumlar arasında yer aldı.

 

 

 

 

 

Gugulumdakiler Tiyatrosu; Bölge insanının sosyal yaşantısı üzerine kurgulanan ve gündelik diyalogların oyun içerisine fıkra tadında serpiştirildiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla tiyatro severleri bu sezon da mizahın güldüren ve düşündüren yüzü ile buluşturmaya devam edecek.

 

 

 

 

 

Oyun tarihleri kesinleşen büyük salonlar şöyle; Trabzon Devlet Tiyatrosu (25 Mart, 31 Mart, 08 Nisan, 22 Nisan 2015) KTÜ. Fatih Kampüsü/Söğütlü Mahmut Goloğlu Oditoryumu (25 Şubat 2015), Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi (13 Mart 2015), KTÜ.Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi (25 Nisan 2015) Oyunlar için irtibat noktaları; Trabzon Sanatevi, Derya Kitabevi, Ra Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran…

 

 

 

5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta