Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BÜYÜK KAHKAHA ATTI…
25 Mart 2015

 

 

 

 

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu bu kez Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelini için oynadı. Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, genel seyircisine yönelik sezon oyunlarını sürdürürken, bir taraftan da kurumlara yönelik sezon oyununu oynamaya devam ediyor.




Her oyununu gala havasında oynayan ve büyük ilgi gören Gugulumdakiler Tiyatrosu bu kez Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu’nun Ankara’da bulunması nedeniyle izleyemediği oyun gecesinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Taşan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Nazmi Öztürk kurum müdürleri ve büyükşehir belediyesi çalışanları güzel bir oyun gecesi geçirdiler.




Gugulumdakiler Tiyatrosunun son üç sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti tiyatro severlerin ilgisini çekiyor. Salonu dolduran büyükşehir belediyesi çalışanları mizahın tavan yaptığı gecede, Gugulumdakiler Tiyatrosunun “Biz Bunu Çok Düşündük” oyununu beğeni ile izlediler. Oyun sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya sahneye çıkarak Mizah Sanatı Derneğine ve Gugulumdakiler Tiyatrosu ekibine teşekkür etti.




Kesinleşen oyun tarihleri şöyle; Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi (28 Mart 2015), Trabzon Devlet Tiyatrosu (31 Mart, 08 Nisan, 22 Nisan 2015) KTÜ.Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi (25 Nisan 2015) Oyunlar için irtibat noktaları; Sapphire Cafe&Restoran, Trabzon Sanatevi, Derya Kitabevi, Ra Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran…

5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta