Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GUGULUMDAKİLER ORTAHİSAR İÇİN OYNADI....
26 Nisan 2015

 

 

 

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Ortahisar Belediyesinin desteği ile hem belediye çalışanlarına hem de halka açık oynadı. Gugulumdakiler Tiyatrosunun son üç sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile tiyatro severlerin ilgisini çekti.




 

Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, genel seyircisine yönelik sezon oyunlarını oynamayı sürdürürken, kurumlara yönelik de oynamaya devam ediyor. Bu sezonda yine büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Gugulumdakiler Tiyatrosu, Ortahisar Belediyesinin desteği ile “Biz Bunu Çok Düşündük” oyununu belediye çalışanlarının yanı sıra halka açık ve ücretsiz oynadı.





KTÜ. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde oynanan oyuna Ortahisar Belediyesi çalışanlarının yanı sıra, Huzurevi’nde kalan yaşlılar, belediyenin desteği ile farklı kurslarda eğitim gören gençler, KTÜ’lü öğrenciler ve halkımız büyük ilgi gösterdi. Ortahisar Belediyesi, büyük beğeni toplayan oyunu hem kendi çalışanlarına, hem de ücretsiz olarak halka oynanmasını sağlamak suretiyle sanata destek verirken, güzel bir sosyal belediyecilik anlayışı da sergilemiş oldu.



 


 Oyun sonrasında sanatı, sanatçıları ve sanatseverleri düşünerek verdikleri destekten dolayı Gugulumdakiler Tiyatrosunu’nun Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’e, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay’a ve gösterdikleri ilgiden dolayı sanatseverlere teşekkür etti. Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay ve Köşk Huzurevi Müdürü Kamil Yıldırım sahneye çıkarak sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.



Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta