Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
SEZONUN İLK OYUNUNDA DESTEK VERENLERİ UNUTMADIK...
4 Şubat 2016

 

 

Oyun öncesi derneğe, tiyatroya ve sanata verdikleri destekten ötürü sponsor olan kuruluş ve firmalara plaket takdim edildi. Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, sanata destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerini sanatseverlerin önüne çıkararak ve plaket takdim ederek onore etmeyi önemsediklerini söyledi. Sayıları çok az olan sanata duyarlı kurum ve kuruluşların temsilcilerinin daha da artmasını arzu ettiklerini belirterek destek olanlara ve katılımcılara teşekkür etti.




Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki ilk oyun öncesi sponsor olan kurum ve kuruluşlar unutulmadı. Ortahisar kaymakamı Mahmut Şirinoğlu tarafından plaketleri takdim edildi. Mizah Sanatı Derneğine ve oyuna katkı sağlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına Genel Sekreter Yardımcısı Miraç Dural, Çaykur adına Pazarlama Dairesi Başkanı Hamdi Kutlu, İmperial hastanesi adına Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çelebi, Toyota Plaza Ayyıldız adına Genel Müdür Mustafa Yıldız, Ts Grup adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, İpa Marketler Zinciri adına Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Selimoğlu, Sezgin Turizm Otelcilik adına Mustafa Kemal Zengin, Yusuf Rizeli Reklamcılık adına Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Rizeli plaketlerini aldılar. Mazeretleri nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Işıkları Açıkhava Reklamcılık takdim törenine katılamadılar. 




 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada “Kültür ve sanat şehri olan Trabzon’un kültür ve sanatına gerekli yatırımın henüz yarısının bile yapılmadığını, başkanlığı süresince üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini söyledi.

 




Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu“ Ne zaman bu salona gelsem şu duvardaki yazı dikkatimi çeker” diyerek büyük önder Atatürk’ün‘Kültür, okumak, anlamak, görebilmek, görebildiğinden mana çıkarmak, uyanık davranmak, düşünmek, zekayı terbiye etmektir”. Sözünden yola çıkarak tiyatronun önemine değindi. 




Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta