• 3. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK...

Mizah Sanatı Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Üyelerin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, geçmişe dönük olarak yapılan 3 yıllık faaliyetler görüşüldü, tüzükde değişiklikler yapıldı ve yeni yönetim seçildi.
  • 6. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILDI...

Mizah Sanatı Derneği olarak organize ettiğimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkıları, Trabzon Fotoğrafevi Derneği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği’nin katkıları ile Mizah Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 6. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi 16 Mart 20128 tarihinde saat 17.30’da açıldı.
  • 6.GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIYOR...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Trabzon Fotoğrafevi Derneği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği’nin katkıları ile Mizah Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 6. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi 16 Mart 20128 tarihinde saat 17.30’da açılıyor.
  • TİYATRO OYUNCUMUZ TAMER KÜÇÜK VE ASENA ÖZTÜRK SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDE

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun oyuncularından Asena Öztürk, Trabzon'da çekilmekte olan "Sen Anlat Karadeniz" isimli Televizyon dizisinde rol aldı.
  • TRABZON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARİKATÜR EĞİTİMİ

Mizah Sanatı Derneği olarak sürdürülmekte olan "Yarının Karikatürcülerini Arıyoruz" projesi kapsamında ve meslek okullarını sanatla buluşturmak adına Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yürütmekte olduğu projesine destek olmak amacıyla dernek Başkanımız karikatür sanatçısı Adnan Taç karikatür eğitimi veriyor.
  • KURTULUŞUNUN 100. YILINDA TRABZON ETKİNLİKLERİNDE MİZAH VE KARİKATÜR SÖYLEŞİMİZ

Ankara Trabzon Vakfı tarafından Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatglar Merkezinde organize edilen Kurtuluşun 100. Yılında Trabzon Etkinlikleri kapsamında "Trabzon'da Mizah ve Krikatür" başlıklı söyleşi ve sunumu Gazeteci-Yazar-karikatür sanatçısı Hikmet Aksoy ve Karikatür sanatçısı ve yazar Adnan Taç 25 Şubat 2018 tarihinde saat 16.00'da gerçekleştirdi.
  • KURTULUŞUNUN 100. YILINDA TRABZON ETKİNLİKLERİNDE KARİKATÜR SERGİSİ

Mizah Sanatı Derneği, Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliği ile birlikte Kurtuluşun 100. Yılında Trabzon Etkinlikleri "Karma Karikatür Sergisi" ni 17-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde açtı.
  • 3. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Derneğimiz 3. Olağan Genel Kurulunu yapacaktır. Tüm üyelerimizi genel kurulumuza katılmaya devet ediyoruz.
  • SEZON OYUNUMUZ HERKES OYUNCU REKORU

Oynadığı komedi oyunları ile çok beğenilen ve önemli bir seyirci kitlesi oluşan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sezonuna 2 perdelik komedi “Herkes Oyuncu”  oyunu ile izlenme rekoru kırarak seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.
  • 6. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE ÇAĞRI...

Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mizah Sanatı Derneği'nin düzenlediği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Trabzon Fotoğrafevi Derneği  ve Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği'nin desteklediği 6. Görsel Mizahi yapıtlar sergisinin 16-24 Mart 2018 tarihleri arasında açılacaktır.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...