KURTULUŞUNUN 101. YILINDA TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINA KATILDIK
28 Şubat 2019

Trabzon Vakfı tarafından Ankara Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde 21-26 Şubat 2019 tarihleri arasında organize edilen "Kurtuluşunun 101. Yılında Trabzon Etkinlikleri" fuarına katıldık.

Etkinlikler süresince birçok tanıdık yüzü yeniden görme ve geçmişe malolmuş bürkrat, kültür-sanat insanıyla hatırasını yaşatmak adına güzel sohbet ortamlarımız oldu. Karikatür Sanatçısı Cumhur Gazioğlu, Araştırmacı yazar Kudret Emiroğlu, Yazar-yönetmen-yapımcı Tayfun Pirselimoğlu, Trabzon eski valilerinden Adil Yazar, Yılmaz Ergun, Trabzon milletvekilimiz Ahmet Kaya gibi isimlerle bir arada olduk.

Trabzon Sanatevi yürütme kurulu üyeleri "Trabzon'da Sanat ve Trabzon Sanatevi" başlıklı paneli gerçekleştirdi. Müzik, edebiyat, fotoğraf, resim, mizah, tiyatro ve basın tarihi başlıklarından oluşan panele Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç "Trabzon'da mizah (Karikatür) ve Tiyatro" Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Atalay "Trabzon'da Müzik", Kıyı Dergisi İmtiyaz Sahibi, Trabzon Müzik ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Fethi Yılmaz "Trabzon'da Basın ve Yayın", Çağdaş Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Başkanı Mehmet Kuvvet "Trabzon'da Edebiyat", Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ali Kahveci "Trabzon'da Fotoğraf" Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği Başkanı Mümin Candaş "Trabzon'da Resim ve Heykel" konularında konuşmacı olarak katıldılar. 21-26 Şubat 2019 tarihleri arasında fuar süresince Mizah Sanatı Derneği karma karikatür sergisi açtı.

7. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIŞI MUHTEŞEMDİ
  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü,