• TÜRKİYE POLONYA VE BULGARİSTANLI ÖĞRENCİLERLE KARİKATÜR ATÖLYESİ

Karikatür Atölye çalışmasını başkanımız karikatür sanatçısı Adnan Taç'ın yaptığı Türkiye, Polonya, Bulgaristan’dan 105 öğrencinin katılımıyla sanat bilim ve teknolojinin uyumu ile yenilikçi eğitim  projesini gerçekleştirdiler. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatör kurum olarak yürüttüğü bir projede Türkiye, Bulgaristan ve Polonyalı öğrenciler internet üzerinden bir araya geldiler.
  • 4. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 4. Olağan Genel Kurulu, Dernekler Kanunu gereği ve dernek tüzüğünde belirtildiği üzere Mart 2021 ayı olarak belirlenmiştir. Corona virüs salgını nedeniyle, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve Mart 2020 tarihinden itibaren başlayan kısmı kısıtlılıklar nedeniyle genel kurullar ertelenerek 15 Haziran 2021 tarihinden sonra yapılması uygun görülmüştür.
  • KARİKATÜR SANATÇISI HARUN YAVRUOĞLU ARAMIZDAN AYRILDI...

Trabzon sanat ve basın camiasının değerlerinden, Taka Gazetesi yayın danışmanı karikatürist, yazar Harun Yavruoğlu, yakalandığı karaciğer kanserine yenik düştü ve 14 Nisan 2020 yarihinden yaşam savaşını kaybederek aramızdan ayrıldı.
  • KARİKATÜRÜN USTASI HİKMET AKSOY'U KAYBETTİK

Trabzon'un duayen Gazetecilerinden, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti onursal başkanı, gazeteci, yazar, Karikatürist Hikmet Aksoy, uzun zamandır tedavi gördüğü Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anestezi Yoğun Bakım Servisinde 21 Mart 2020 tarihinde hayatını kaybetti.
  • 8. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİMİZ ERTELENMİŞTİR

Dünya genelinde etkili olan ve sağlığımızı tehdit eden coronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı salon etkinkinliklerinin iptal edilmesi yönünde Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere sosyal amaçlı projeler ve etkinlikler yapan diğer bakanlıkların ve bağlantılı olarak şehirlerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının kendilerine ait salonlarda yapılacak toplu açılışların ve etkinliklerin Nisan 2020 ayı sonuna kadar ertelendiği bildirilmiştir.
  • BAŞKANIMIZ ADNAN TAÇ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU ÜYESİ OLDU

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında uzun süredir toplanamayan ve çalışmayan "Kültür Araştırma Kurulu"nu yeniden oluşturarak, kurulda görev alacakları davet etmek suretiyle verilen yemekte bir araya topladı. Başkanımız Adnan Taç, bu kurulda yer aldı.
  • TAMER KÜÇÜK KARİKATÜR SERGİSİ AÇTI

Karikatürcü Tamer Küçük, 4. Kişisel sergisi olan "Bize Her Yer Trabzon mu?" adını verdiği karikatür sergisini 15 Şubat 2020 tarihinde Forum Trabzon AVM'de açtı.
  • TİYATROMUZ GERGİN AİLE OYUNUYLA KAPALI GİŞE OYNUYOR

Tiyatromuz Gugulumdakiler; Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği tek perde absürt komedi "Gergin Aile" oyunu 24 Ocak 2020 tarihinde oynadığı ilk oyunu ve sonrasındaki oyunlarda izleyenlerinden büyük ilgi görüyor.
  • 2019-2020 SEZON OYUNUMUZ GERGİN AİLE İLE PERDELERİ AÇIYORUZ

Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2019-2020 sanat sezonunu "Gergin Aile" oyunu ile açıyor. Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği tek perde absürt komedi tarzındaki oyunumuz 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.00'da Ortahisar Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
  • ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ'NÜN YAZDIĞI OYUN SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Derneğimizin üyesi, Gugulumdakiler Tiyatromuzun oyuncusu, oyun yazarı ve dizi oyuncusu Şükrü Üçüncü'nün yazdığı "Jurnallenen Kumpanya" isimli oyun Trabzon KA-FEM Derneği Tiyatrosu tarafından 2019-2020 sanat sezonu süresince oynanmak üzere seyircisiyle buluştu.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...