Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ÖDÜL ALAN KARİKATÜRİSTLERLE DERNEĞİMİZDEYİZ
19 Aralık 2021

Mizah Sanatı Derneği olarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesiyle birlikte düzenlediğimiz 9. Ulusal Karikatür Yarışması'nın sergi açılışına ve ödül törenine Trabzon dışından gelen karikatürcü dostlarımızla ve aile yakınlarıyla birlikte kısa sürelide olsa güzel zamanlar geçirildi.

Ödül töreni için Trabzon'a gelen karikatür sanatçıları Önder Önerbay ve eşi, Yüksel Bayram, Musa Keklik, Fahriye Çıtaklı, davet edilen karikatür sanatçıları Altan Özeskici, Aşkın Ayrancıoğlu, adına özel ödül konan Ziya Ramoğlu için Ankara'dan gelen Oğlu Kemal Ramoğlu ve eşi, teşvik ödülü alan genç yetenekleri ve ebeveynlerini Trabzon'da kaldıkları süre içerisinde başkanımız Adnan Taç yalnız bırakmadı.

Kısa süreliğine gelip gidenlerin dışında kalan sanatçılar dernek ofisimizi ziyaret ettiler. Başkanımız Adnan Taç ile gecmişe dayalı dostlukları bulunan karikatür sanatçılarıyla birlikte güzel bir sohbet akşamı yaşandı. Babası Ziya Ramoğlu için Ankaradan gelen oğlu Kemal Ramoğlu, dernek ofisinde babasına ait afişleri görünce duygulu anlar yaşandı.

Karikatür sanatçıları son olarak dernek ziyaret defterine Trabzon izlenimlerini yazarak imzaladılar. Bu yarışmayla birlikte katılarak, destek olarak bizleri yalnız birakmayan dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu