Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
TRABZON TİYATROLAR BİRLİĞİ 2. TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR
20 Nisan 2023

Trabzon Tiyatrolar Birliği olarak 30 Nisan-07 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Tiyatro Festivalimizin hazırlıkları sürüyor. Gugulumdakiler Tiyatromuzun kurucularınden olduğu ve bağımsız tiyatrolar tarafından kurulan Trabzon Tiyatrolar Birliğimizin organize ettiği festivalimize bu yıl Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Bulancak Sanat Tiyatrosu ve Akçaabat Belediye Tiyatrosu da katılım sağladı. Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu bu festivale oyuncumuz Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği, Adnan Taç'ın genel sanat yönetmeni olduğu "Şekspir'in Suçu Ne" oyunuyla katılıyoruz. Tek perde komedi oyunumuzda Hüseyin Sabri Kurtuldu, Şükrü Üçüncü, Serpil Dere oyuncu olarak yer alıyor. Ses ve ışıkta Erdem Durmuş, Teknik sorumlu olarak Mahmut Mutaf görev aldı.




Festivalin açılışına ve 8 gün süreyle her akşam farklı bir oyun, her oyun sonrasında yönetmen ve oyuncularla söyleşi programlarının yapılacağı festivalimize sanatseverleri bekluyoruz. Festival tarihlerinde kimselere randevu vermemenizi tavsiye ediyoruz. 30 Nisan 2023 tarihinde saat 15.00'de Atapark Rubenis AVM (Eski Varlıbaş AVM) kat -4 Tufan Ünlü Sahnesinde başlayacak olan 2. Tiyatro Festivali'nde 4 Mayıs 2023 tarihinde saat 20.00'de tiyatromuzun oynayacağı oyun ve tüm festival oyun biletlerini biletinial.com ve sahne gişesinden temin edebilirsiniz. Festival 7 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. Kentimize yeni bir soluk getiren Trabzon Tiyatrolar Birliğine ve katılım sağlayan tiyatrolarımıza teşekkür ediyoruz.



Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta