SEYİRCİ GUGULUMDAKİLERİ ÇOK SEVDİ…
13 Ocak 2014

Kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu büyük beğeni toplayan “Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik”  oyunu ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2012-2013 sanat sezonu boyunca oynadıkları  “Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik” oyununu yoğun istek üzerine 2013-2014 sanat sezonunda da oynamaya devam ediyorlar.

Ali Kemal Yılmaz ve Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği Karadeniz insanının fıkra tadındaki diyaloglarından oluşan iki perdelik komedi “Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik”  oyunu seyircisine yoğun mizah yüklerken hayatın gerçekleriyle yüzleştirerek bir dramı da yaşatmaktadır.

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, belirlenen program doğrultusunda oyunlarını 25 Ocak, 29 Ocak, 05 Şubat 2014 tarihlerinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde, 11 Mart 2014 tarihinde Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan sahnesinde saat 20.00’da oynayacaklar. Oyuna gitmek isteyen tiyatro severler, Trabzon Sanatevi ve Derya Kitabevi ile irtibat kurabilirler.

Gugulumdakiler Tiyatrosu; bu oyunun yanı sıra, 2013-2014 sanat sezonu için Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği, Mert Kes ve Tamer Küçük’ün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği “Bi Sıkıntı Yok” oyununun da hazırlarını sürdürmektedir.

7 GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE DAVET
  7. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE ÇAĞRI   Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü
ELVEDA ALFREDO 2019 YILI OYUN TAKVİMİ
    09 Kasım 2018 tarihinde seyircisiyle buluşan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatro