GUGULUMDAKİLER TİYATROSUNA İKİ ÖDÜL...
6 Eylül 2014

14. Direklerarası Seyirci ödülleri 2013-2014 sanat sezonu tiyatro oyunları değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulunun 2013-2014 sezonunda, kategorilerinde en başarılı buldukları Oyunlar, Oyuncular ve Tiyatrolar belli oldu.

Trabzon’da amatör tiyatrolarda Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu iki dalda ödüle layık görüldü. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Tasarım Ödülleri Sahne Tasarımı dalında  “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ile Mahmut Mutaf, Genç Yetenek Ödülleri (Trabzon) dalında “Bi Sıkıntı Yok” oyunundaki başarısıyla Kübra Genç ödüle layık görüldü.

Yapılan değerlendirme sonucunda Yönetmen, Birkan Görgün, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Oyun Yazarı, İbrahim Kavzoğlu, “Biz Böyleyiz” Tiyatro Zinos, Performans Ödüllerinde; Erkek Oyuncu, Ceyhun Gen, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kadın Oyuncu; Fıtnan Didem Özkavukçu, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kostüm Tasarımı; Elvan Hayali Demirci, “Kuğunun Şarkısı” Trabzon Şiir Tiyatrosu ödül aldı.

7. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIŞI MUHTEŞEMDİ
  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü,
7. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNİ AÇIYORUZ
    Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğ