Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
14.DİREKLERARASI SEYİRCİ ÖDÜLLERİMİZİ ALDIK...
21 Aralık 2014

 

 

 

 

 

 

Jürisi seyirciler tarafından oluşturulan ve 2013-2014 sezonunda, kategorilerinde en başarılı bulunan oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar için her yıl verilen "Direklerarası Seyirci Ödülleri" 2014 yılı tiyatro sezonu sonunda açıklanmıştı.

 

 

 


Bu yıl ödül töreni Giresun Belediyesi Konservatuvarı Vahit Sütlaş sahnesinde yapıldı. Tiyatro Gazetesi ve Direklerarası seyirci ödülleri organizatörü Ömer Şahinbaş'ın katkılarıyla gerçekleşen gecede 2013 yılında düzenlenemeyan organizasyonda ödüllerini alamayanların ödülleri de bu gecede sahiplerini buldu.

 

 

 

 Protokolün, sanatçıların ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde, ödüle layık görülen sanatçılara plaketleri takdim edildi. Trabzon'dan 2013 yılı ödüllerinde Trabzon Şehir Tiyatrosu, Trabzon Umut Tiyatrosu ödüllerini alırken, 2014 yılı için belirlenen "Direklerarası Seyirci ödülleri" değerlendirme sonuçlarına göre Trabzon’da amatör tiyatrolarda Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu iki dalda ödüle layık görüldü. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Tasarım Ödülleri Sahne Tasarımı dalında “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ile Mahmut Mutaf, Genç Yetenek Ödülleri (Trabzon) dalında “Bi Sıkıntı Yok” oyunundaki başarısıyla Kübra Genç ödüllerini aldılar.

 

 

 


Yapılan değerlendirme sonucunda; Yönetmen, Birkan Görgün, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Oyun Yazarı, İbrahim Kavzoğlu, “Biz Böyleyiz” Tiyatro Zinos, Performans Ödüllerinde; Erkek Oyuncu, Ceyhun Gen, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kadın Oyuncu; Didem Özkavukçu, “50 M. Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kostüm Tasarımı; Elvan Hayali Demirci, “Kuğunun Şarkısı” Trabzon Şiir Tiyatrosu da ödüllerini aldılar.

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta