5. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNDEYDİK
11 Mart 2015

Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi 5. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla katıldılar. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu; Tiyatro günlerinin kapanışında oynadığı final oyunu ile salonu gülmekten kırıp geçirirken, zaman zaman duyguya boğan akışıyla büyük beğeni topladı.

Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler arasında Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk, Akçaabatlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Köse, İlçe Baro temsilcisi Ali Bozali, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Daire Amirleri, Trabzon’daki bazı tiyatro yönetmenleri yer aldı.

Gugulumdakiler Tiyatrosunun son üç sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile Akçaabatlı tiyatro severlerden de büyük ilgi gördü. Bölge insanının sosyal yaşantısı üzerine kurgulanan ve gündelik diyalogların oyun içerisine fıkra tadında serpiştirildiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla Gugulumdakiler Tiyatrosu bu sezon da mizahın güldüren ve düşündüren yüzünü göstermeye devam ediyor.

Oyun sonunda Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş ve İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu adına genel sanat yönetmeni Adnan Taç’a plaket takdim ettiler. Oyuncu ve teknik ekibe ise katılım belgeleri verildi.

Oyun tarihleri kesinleşen büyük salonlar şöyle; Trabzon Devlet Tiyatrosu (25 Mart, 31 Mart, 08 Nisan, 22 Nisan 2015) KTÜ.Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi (25 Nisan 2015) Oyunlar için irtibat noktaları; Trabzon Sanatevi, Derya Kitabevi, Ra Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran…

ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA KANLI GÖMLEK OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA HERKES OYUNCU OYUNUNU OYNADIK...
ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇTIK...