GUGULUMDAKİLER TİYATROSU 46'LIKLARLA PERDELERİNİ AÇIYOR...
28 Ocak 2016

BİRGÜN SİZDE 46’LIK OLABİLİRSİNİZ…

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, iki perdelik komedi oyunu “46’lıklar” ile 03 Şubat 2016 tarihinde perdelerini açıyor. Gündelik hayatın içerisinde kendi kendine konuşanların sayısının her geçen gün daha da arttığı görmekteyiz. Buların içerisinde iyiden iyiye akıl sağlığını kaybetmiş insanların, aslında hayatın tüm gerçeklerini bütün çıplaklığı ile dışa vurdukları anlar vardır. Onların dünyalarına girdiğimizde yükledikleri duygular belki de bu güne kadar yüzleşmediğimiz ya da yarın bizim de dahil olabileceğimiz bir yaşamın gerçekleri olacaktır.

46’lıklar, akıl sağlığını yaşamın acımasız öğütgenliğinden kurtaramamış insanların hikayesidir. Bu oyunda, toplumun farklı kesimlerindeki iş kollarında yaşamını sürdürmeye çalışırken, mücadeleyi kaybetmiş insanlarla yeni yaşamlarını paylaşacaksınız.  Bizleri acı acı güldürürken düşündüren, hayatın yorduğu insanların dünyasına gireceksiniz.

Tamer Küçük’ün yazdığı Murat Aşar’ın yönettiği, Ali Kemal Yılmaz, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar, Erkan Yüce, Şükrü Üçüncü, Kübra Genç, Canan Güney, Suat Kurt, Mahmut Mutaf, Emre Yeşilyurt’un oynadığı “46’lıklar oyunu 03 Şubat 2016 tarihinde saat 20.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşuyor.

Oyun kısaca şöyle gelişiyor. Bir psikolog, yazmak istediği kitabı ile ilgili olarak akıl sağlığını kaybetmiş insanları incelemek amacıyla bir akıl hastanesinde hastaların bulunduğu koğuşta kalmaya karar verir. Farklı iş kollarında yaşadıkları travmalar sonucunda akıl sağlıklarını kaybetmiş çiftçi Kemal, asker Ali Osman, bankacı Emin, sanatçı Muhittin ile imtihan oluşunun acı acı güldüren, ancak bir o kadar da düşündüren diyaloglarını sanatseverler beğeniyle izleyecekler.

TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ'Nİ YAPIYORUZ.
  TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ 9-10 ŞUBAT 2019            Gençlik ve Spor
OYUNCUMUZ ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ İLE GURUR GECEMİZ
  Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusu Şükrü Üçüncü, oyun yazarlığı
GUGULUMDAKİLER TİYATROSUNDAN SOSYAL SORUMLULUK