4.GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILDI...
20 Mart 2016

Trabzon valisi Abdil Celil Öz’ün eşi ile birlikte açılışını gerçekleştirdiği sergiye sanatçılar ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Mizah Sanatı Derneği’nin organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği ve Trabzon Fotoğrafevi’nin desteklediği 4. Görsel Mizahi yapıtlar sergisi 18 Mart 2016 tarihinde saat 17.30’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı.

Serginin açılışında organizasyon adına Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç’ın açılış konuşmasının ardından, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve Trabzon valisi Abdil Celil Öz, sergi ve mizah üzerine kısa konuşmalar yaptılar. Konuşmalarda Trabzon’un bölgede ve ülke geneli üzerindeki sanatsal potansiyelini ve sosyal hayatında bir yaşam biçimi olarak mizah kültürü üzerine görüşlerini dile getirdiler.

18-26 Mart 2016 tarihleri arasında açık kalacak olan mizah temalı sergi karikatür, fotoğraf ve heykel eserlerden oluşmaktadır. Sergi konsepti heykelde Hasan Fehmi HIZAL, karikatürde; Adnan TAÇ, Aşkın AYRANCIOĞLU, Barış UZUN, Bülent SÜMER, Cumhur GAZİOĞLU, Hakan SÜMER, Hamza GÜL, Hikmet AKSOY, Muammer KOTBAŞ,  Orhan ZAFER, Tamer KÜÇÜK, Zekeriya İSKEFYELİ,  Ziya RAMOĞLU, Fotoğrafta H.Fahri GÜMÜŞTEKİN, M. Reşat SÜMERKAN, Muhittin İNCE, Nermin KARSAN, Özkan KÖSE, Sevgi GÜLTEKİN, Ş.Ali İMAMOĞLU, Şenol ERDENER, Türkün SÜMERKAN, Vedat OSMANOĞLU’nun eserlerinden oluşmaktadır.

TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ'Nİ YAPIYORUZ.
  TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ 9-10 ŞUBAT 2019            Gençlik ve Spor
OYUNCUMUZ ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ İLE GURUR GECEMİZ
  Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusu Şükrü Üçüncü, oyun yazarlığı
GUGULUMDAKİLER TİYATROSUNDAN SOSYAL SORUMLULUK