• HERKES OYUNCU SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu "Herkes Oyuncu" ile açtı. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun öncesinde tiyatroya destek olan kurum ve kuruluşlara ve onların temsilcilerine plaket takdimi yapıldı.
  • TRABZON NET KOLEJİNDE KARİKATÜR ÇİZİM ATÖLYESİ YAPTIK...

Karikatür sanatçısı Adnan Taç, uzun yıllardır emek verdiği ve Trabzon’da hayata geçirdiği "Yarının Karikatürcülerini Arıyoruz" isimli projesi ile birçok ilköğretim okulunda teorik ve pratik karikatür eğitimine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Karikatür sanatçısı Adnan Taç bu defa Trabzon NET Kolejindeydi.
  • HERKES OYUNCU BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU...

Mizah Sanatı Derneği, Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonu oyunu "Herkes Oyuncu" tanıtım kahvaltısında yerel ve yaygın basınımızın mensuplarıyla buluştu.
  • KARİKATÜR SANATÇISI ZİYA RAMOĞLU'NU RAHMETLE ANIYORUZ...

Trabzon'un yetiştirdiği, ünü uluslararası boyuta ulaşmıs olan karikatür sanatçısı Ziya Ramoğlu'nu aramızdan ayrılışının 10. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.
  • NET KOLEJİNDE KARİKATÜRLÜ BULUŞMA...

• 2017-2018 SANAT SEZONU HERKES OYUNCU İLE BAŞLIYOR

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonunu, Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Tamer Küçük’ün yönettiği “Herkes Oyuncu” oyunu ile 16 Kasım 2017 tarihinde Saat 20.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi büyük sahnede açıyor.
  • 9. ULUSLARARASI SANAT GÜNLERİNDE KARMA KARİKATÜR SERGİSİ AÇTIK

Mizah Sanatı Derneği; Trabzon Sanatevi 9. Uluslararası Sanat Günlerinde karma karikatür sergisi açtı. Sergide Trabzonlu sanatçılar dışında birçok karikatür sanatçısınında eserleri yer almaktadır.
  • TİYATRO UYUNCUMUZ ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ YENİ GELİN DİZİSİNDE....

Trabzon basınının genç yeteneklerinden başarılı gazeteci, yazar ve derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusu Şükrü Üçüncü, Süreç Filmin Karadeniz Bölgesinde ikinci sezonunu çekmiş olduğu "Yeni Gelin" dizisi kadrosunda yer aldı.
  • ÇANAKKALEDE BİR ÖYKÜ KANLI GÖMLEK SEYİRCİSİYLE BULUŞTU...

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu; Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Şükrü Üçüncü, Ali Kemal Yılmaz, Murat Aşar, Kübra Genç, Mahmut Mutaf, Murat Küçük, Oğuzhan Yılmaz’ın oynadığı Çanakkale’de bir öyküyü anlatan “Kanlı Gömlek” oyunu ile tiyatro severlerle buluştu.
  • İMPERİAL HASTANESİ İÇİN OYNADIK...

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda rutin oyunları dışında, gelen talep üzerine özel ve resmi kurum ve kuruluşlara da "Gözüne Girsin" oyunumuzu oynamaya devam ediyor. Bu doğrultuda oyun programları yapan tiyatromuz, Trabzon'un gözde sağlık merkezi, özel İMPERİAL HASTANESİ çalışanlarına ve müşterilerine oynadık.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...