• GUGULUMDAKİLER TİYATROSU SEZONU CALINTI ESERLER GALERİSİYLE AÇIYOR

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Şükrü Üçüncü’nün yazıp yönettiği ve oyuncu olarak da rol aldığı “Çalıntı Eserler Galarisi” oyunu ile 27 Ocak 2022 tarihinde 2020-2021 sanat sezonu açıyor.
  • ÖDÜL ALAN KARİKATÜRİSTLERLE DERNEĞİMİZDEYİZ

Mizah Sanatı Derneği olarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesiyle birlikte düzenlediğimiz 9. Ulusal Karikatür Yarışması'nın sergi açılışına ve ödül törenine Trabzon dışından gelen karikatürcü dostlarımızla ve aile yakınlarıyla birlikte kısa sürelide olsa güzel zamanlar geçirildi.
  • 9. ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI SERGİ AÇILIŞI VE ÖDÜL TÖRENİ MUHTEŞEM OLDU

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Mizah Sanatı Derneği’nin düzenlediği ‘2020 Bir Garip Sene’ konulu 9. Karikatür Yarışması’nın ödül töreni ve sergi açılışı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
  • TİYATRODA 10. YIL GUGULUMDAKİLER KİTABIMIZ ÇIKTI

2011 yılında Mizah Sanatı Derneği çatısı altında kuruluşu gerçekleşen GUGULUMDAKİLER TİYATROSU'nun 10 yılını anlatan 200 sayfa almanak kitap, başkanımız Adnan TAÇ'ın titiz çalışması, derneğimizin üyesi, tiyatromuzun sahne amirliğini ve genel koordinatörlüğünü yapmış olan iş insanı İbrahim SAĞLAM'ın katkı ve destekleriyle çıktı.
  • 9. ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI SONUÇLANDI

Konusu "2020 Bi Garip Yıl" olarak belirlenen yarışma ile 2020 yılında başta corona virüs salgını ve yaşattıkları olmak üzere, yoğun şekilde yaşanan seller, yangınlar, savaşlar, kadın cinayetleri gibi önemli konuların karikatürcülerin gözüyle tarihe not düşmek adına çizgiye döküldü.
  • 9.ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI JÜRİSİ TOPLANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Mizah Sanatı Derneği olarak birlikte organize edilen 9. Ulusal Karikatür Yarışması jürisi Trabzon'da toplandı.
  • 9. ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASINI YAPIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Mizah Sanatı Derneği ile birlikte 9. Ulusal Karikatür Yarışması düzenleyerek kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. yarışmanın jürisinde Gürbüz Doğan Ekşioğlu (Dr. Yeditepe Ün. Öğrt. Gör.-İllustratör), Aşkın Ayrancıoğlu (Karikatürcü), Mehmet Selçuk (Karikatürcü), Adnan Taç (karikatürcü), Yusuf Kot (Karikatürcü), Turgut Yılmaz (Karikatürcü) ve Erdem Zekeriya İskenderoğlu (Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı) yer alıyor.
  • GUGULUMDAKİLER TİYATROMUZ VE ÇALINTI ESERLER GALERİSİ

Gugulumdakiler Tiyatromuz 2021-2022 sanat sezonunda Şükrü Üçüncü'nün yazdığı "Çalıntı Eserler Galerisi" adlı oyunu oynamak için hazırlıklara başladı.
  • FERHAN ŞENSOY ARAMIZDAN AYRILDI

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden biriydi Ferhan Şensoy. Tek kişilik oyunu Ferhangi Şeyler, 1987 yılından beri aralıksız devam eden en tanınmış oyunudur. Birçok kesim tarafından Ferhangi Şeyler'in stand-up komedilerinin ilham kaynağı olduğu düşünülse de, kendisi bunu "Ferhangi Şeyler’den etkilenmiş olabilirler ama Ferhangi Şeyler bir stand up değildir." diyerek açıklamıştır.
  • 4. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK

Mizah Sanatı Derneği 4. Olağan Genel kurulunu yaptı. Pandemi koşulları dikkate alınarak Trabzon Sanatevi bahçesinde açık alanda gerçekleşen genel kurulumuza işleri nedeniyle kısa süreli katılıp ayrılan ve dernek faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla uzun süreli iştirak eden değerli üyelerimize teşekkür ederiz.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...