• ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA KANLI GÖMLEK OYUNUNU OYNADIK...

Trabzon Valiliğinin himayesinde, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 03-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara'da organize edilen Trabzon Etkinlikleri Fuarında, Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda hazırladığı ve özel günlerde oynadığı tek perde drama "Çanakkalede Bir Öykü-Kanlı Gömlek" oyunu ile büyük beğeni topladı ve Ankaralı tiyatroseverlerin beğenisi kazandı.
  • ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA HERKES OYUNCU OYUNUNU OYNADIK...

Trabzon Valiliğinin himayesinde, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 03-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara'da organize edilen Trabzon Etkinlikleri Fuarında, Gugulumdakiler Tiyatrosu 2017-2018 sanat sezonu oyunu olan ve emsal tiyatrolara oranla izlenme rekoru kıran "Herkes Oyuncu" oyunu ile katıldı. Fuara davet edilen Gugulumdakiler Tiyatrosu 2 perde komedi oyunu ile Ankaralı tiyatroseverlerin beğenisi kazandı.
  • ANKARA, TRABZON ETKİNLİKLERİ FUARINDA MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇTIK...

Trabzon Valiliğinin himayesinde , Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 03-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara'da organize edilen Trabzon Etkinlikleri Fuarında 6. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisini açtık.
  • 3. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK...

Mizah Sanatı Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Üyelerin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, geçmişe dönük olarak yapılan 3 yıllık faaliyetler görüşüldü, tüzükde değişiklikler yapıldı ve yeni yönetim seçildi.
  • 6. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILDI...

Mizah Sanatı Derneği olarak organize ettiğimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkıları, Trabzon Fotoğrafevi Derneği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği’nin katkıları ile Mizah Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 6. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi 16 Mart 20128 tarihinde saat 17.30’da açıldı.
  • 6.GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIYOR...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Trabzon Fotoğrafevi Derneği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği’nin katkıları ile Mizah Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 6. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi 16 Mart 20128 tarihinde saat 17.30’da açılıyor.
  • TİYATRO OYUNCUMUZ TAMER KÜÇÜK VE ASENA ÖZTÜRK SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDE

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun oyuncularından Asena Öztürk, Trabzon'da çekilmekte olan "Sen Anlat Karadeniz" isimli Televizyon dizisinde rol aldı.
  • TRABZON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARİKATÜR EĞİTİMİ

Mizah Sanatı Derneği olarak sürdürülmekte olan "Yarının Karikatürcülerini Arıyoruz" projesi kapsamında ve meslek okullarını sanatla buluşturmak adına Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yürütmekte olduğu projesine destek olmak amacıyla dernek Başkanımız karikatür sanatçısı Adnan Taç karikatür eğitimi veriyor.
  • KURTULUŞUNUN 100. YILINDA TRABZON ETKİNLİKLERİNDE MİZAH VE KARİKATÜR SÖYLEŞİMİZ

Ankara Trabzon Vakfı tarafından Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatglar Merkezinde organize edilen Kurtuluşun 100. Yılında Trabzon Etkinlikleri kapsamında "Trabzon'da Mizah ve Krikatür" başlıklı söyleşi ve sunumu Gazeteci-Yazar-karikatür sanatçısı Hikmet Aksoy ve Karikatür sanatçısı ve yazar Adnan Taç 25 Şubat 2018 tarihinde saat 16.00'da gerçekleştirdi.
  • KURTULUŞUNUN 100. YILINDA TRABZON ETKİNLİKLERİNDE KARİKATÜR SERGİSİ

Mizah Sanatı Derneği, Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliği ile birlikte Kurtuluşun 100. Yılında Trabzon Etkinlikleri "Karma Karikatür Sergisi" ni 17-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde açtı.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...