• 1. MİZAH FESTİVALİ MİZAHLA DOLU DOLU GEÇTİ

Trabzon’da ilk kez düzenlenen ve Türk Mizahının usta yazar ve çizerlerinin katıldığı 1. Mizah Festivali halkın yoğun ilgisiyle doldu taştı. Birçoğunu ulusal gazetelerden, Gırgır, Fırt ve Çarşaf gibi Türk Karikatür tarihinde önemli yer tutan mizah dergilerinden tanıdığımız sanatçılar, hamurunda oldukça fazla mizah katkısı bulunan Trabzon’un mizaha düşkünü insanıyla buluştular.
  • GUGULUMDAKİLER TİYATROSU DENTRABZON İÇİN OYNADI...

Mizah tabanlı oyunlarla salonları doldurup taşıran Gugulumdakiler Tiyatrosu, yüksek izlenme oranı başarısını, kurumsal aidiyet doğrultusunda sanata destek vermek amacıyla hareket eden kurum çalışanlarına ve hedef kitlelerine de oyun oynayarak sürdürmektedir. Bu anlamda Trabzon’un önemli sağlık kuruluşlarından olan Dentrabzon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun sezon oyunu “Elveda Alfredo”nun biletlerini kurum çalışanlarına ve tedavi ettikleri hastalarına hediye etti.
  • TRABZON 1 NCİ MİZAH FESTİVALİ'Nİ YAPIYORUZ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mizah Sanatı Derneği tarafından organize edilen 1. Mizah Festivali’nin ev sahipliğini ve proje ortaklığını Form Trabzon AVM yapıyor. Bu festival ile; geçmişten günümüze beslenerek gelen Karadeniz mizahını, Trabzon şehrinin ortak mirası olarak sahiplenmek ve Türkiye’nin kültürel bir değeri olarak korumak adına önemli bir adım atılıyor.
  • OYUNCUMUZ ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ İLE GURUR GECEMİZ

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusu Şükrü Üçüncü, oyun yazarlığını yaptığı "Beni Kim Öldürdü" oyununu Trabzon KA-FEM Derneği Tiyatro Grubu tarafından oynandı. Beğeni ile izlenen oyun gecesinde kendisine plaket takdim edilen oyuncumuz ve oyun yazarımız Şükrü Üçüncü ile gururlandık.
  • GUGULUMDAKİLER TİYATROSUNDAN SOSYAL SORUMLULUK

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu sosyal sorumluluk anlayışıyla da örnek olmaya devam ediyor. Gugulumdakiler Tiyatrosu sosyal sorumluluk bilincine bu sezon yenilerini de eklemeyi sürdürdü. Bu kapsamda Anadolu Engelliler Derneği yararına ve Rize Kalkande ilçesi Şehit Fikret Metin Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine oynadılar.
  • 7 GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE DAVET

Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla, Mizah Sanatı Derneği'nin organize ettiği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği, Trabzon Fotoğrafevi Derneği  ve Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği'nin desteklediği 7. Görsel Mizahi yapıtlar sergisinin 15-20 Mart 2019 tarihleri arasında açılması planlanmıştır.
  • ELVEDA ALFREDO 2019 YILI OYUN TAKVİMİ

09 Kasım 2018 tarihinde seyircisiyle buluşan Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosunun 2018-2019 sanat sezonu oyun tarihleri belli oldu.
  • ELVEDA ALFREDO OYUNU PRÖMİYER YAPTI

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu tirjedi türünde tek perde bir oyun ile açtı. Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği “Elveda Alfredo” oyunu Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu. Oyun ilginç gelişmelerle yine izleyenlerine güzel tiyatro akşamı yaşattı.
  • 2018-2019 SANAT SEZONU OYUNUMUZ ELVEDA ALFREDO

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu tirjedi türünde tek perde bir oyun ile açıyor. Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği “Elveda Alfredo” oyunu 9 Kasım 2018 tarihinde saat 20.00’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde seyircisiyle buluşuyor.
  • 10 ULUSLARARASI SANAT GÜNLERİNDE KARMA KARİKATÜR SERGİSİ

Trabzon Sanatevi tarafından organize edilen ve 17-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 10. Uluslararası Sanat Günleri kapsamında Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliği ve Mizah Sanatı Derneği karma karikatür sergisi açtı.

Sanal Sergi
Sergilerimizi sizler için sanal ortama taşıdık...

Casting
Sinema, TV Dizi ve Tiyatro Oyuncuları...