CASTING
 Eğitim  Doktora

SANAT KARİYERİ

Tiyatro

1983 Yılından bu güne amatör tiyatrolarda oyuncu olarak; Hastalık Hastası (Molier), Rumuz Goncagül (Oktay Arayıcı), Ayakta Durmak İstiyorum (Tarık Buğra), İçimizden Biri (Ahmet Akyol), Ah Şu Gençler (Turgut Özakman), Yarası Olan Gocunur (Anonim), Şahları da Vururlar (Ferhan Şensoy), Misafir (Bilgesu Erenus), Keşanlı Ali Destanı (Haldun Taner-Trabzon Devlet Tiyatrosu), Oyunun Adı Kül Kedisi (Özer Tunca), Kalp Krizi Değil Gülme Krizi (Anonim)

Mizah Sanatı Derneği (Mizahder) Gugulumdakiler Tiyatrosu oyuncusudur. Bu tiyatroda; Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik, Bi sıkıntı Yok, Biz Bunu Çok Düşündük, 46'lıklar oyunlarında oynadı.

Sinema

Henüz vizyona girmemiş olan “Diğer Yol”, "Oflu Hoca'nın Şifresi"  uzun metraj filmlerde ve yönetmenliğini Levent Özenç’in yaptığı “Gan Davası” kısa filminde rol aldı.

Televizyon

Trabzon’ da yerel televizyonlarda "Link Hattı", "Haşlandım Ara Beni" ve "Röveşata" isimli mizah-güldürü programlarında rol aldı.

Radyo

TRT Trabzon radyosunda Günün Fıkrası isimli güldürü programında rol aldı.

Seslendirme

Yerel reklam filmleri, tanıtım programlarında ve Yerel radyolarda Karagöz-Hacivat gölge oyunu seslendirmesi yaptı.

Ödül

1987 Denizli Geleneksel Tiyatro Şenliği’ nde Oktay Arayıcı’ nın Rumuz Goncagül adlı oyundaki Halet Rezaki  karakteriyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Fotoğraf Albümü